12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Okulumuzun konferans salonunda İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 103. yıl dönümünü kutladık; millî şairimiz Mehmet Âkif ERSOY ile ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatan toprakları için mücadele eden bütün şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla andık.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstiklal Marşı’mızın önemi ve yaşattığı duygular bizi heyecanlandırdı. 7 Mart 2024 Perşembe günü ortaokul öğrencilerimize yönelik yapılan İstiklal Marşı'nı ezbere ve güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin madalyaları ve katılım belgeleri tören sırasında takdim edildi. Derece alan öğrencilerimizi tebrik eder, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

13.03.2024 55

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü