OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN DİĞER PROJELER

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak; öğrencilerimizi bilgi toplayarak elde ettikleri bilgileri düzenlemeleri, bilgiler arasında neden-sonuç ilişkisi olup olmadığını araştırmaları, gelecek nesillere bilgilerin ve sonuçların aktarılmasını sağlamak amacıyla proje üretmeleri noktasında destek oluyoruz.

Proje süresi ve proje fikrinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve bu fikrin kağıda dökülmesi, geliştirilmesi, yürütülmesi, tamamlanması ve değerlendirilmesi ve ardından yeni projelerin planlanması aşamasında öğrencilerimizin yanındayız...

20.11.2018 1304

*.... OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROJELER ...*

• 4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI DESTEKLEME PROGRAMI  (Başvuru yapıldı, sonuçları bekleniyor).
  • 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI(Başvuru aşamasında, süreç devam ediyor).
  • KA 1 PROJESİ
  • KA 2 PROJESİ
  • E-TWİNİNG PROJESİ
  • 2204 A - 2204B TUBİTAK OKULLAR ARASI PROJE YARIŞMASI(ORTAOKUL-LİSE)(Başvuru planlaması yapılıyor).
  • "RAKAMLA DENEY YAPIYORUM" (Okul içi projemiz, süreç devam ediyor).